Welkom bij Restaurant Croonenborgh

Wij heten u graag van harte welkom op de website van Restaurant Croonenborgh.

Zoals u ziet werken we op dit moment had aan de nadere invulling van deze site. Het kan daardoor zijn dat nog niet alles precies staat zoals we dat graag zouden willen. Onze excuses daarvoor.

Rick en Eline

1 antwoord
 1. Hein van Koelen
  Hein van Koelen zegt:

  Op vrijdag 17 mei vierden wij onze trouwdag zoals altijd met een diner met ons gezin. Door de vakantie van een van ons in Sevenum en een zoekopdracht kwamen wij in de Croonenborgh. Op zijn geheel eigen manier verwelkomde Rik, de gastheer ons en na ons naar onze gereserveerde tafel te hebben begeleid en een aperitief kwam Rik met de kaart. Deze hield hij echter bij zich terwijl hij een beeld schetste van de Croonborgh en hoe hij en zijn vrouw hier opnieuw zijn begonnen. Waarom hield hij de kaarten vast? In zijn verhaal had Rik al duidelijk gemaakt dat Eline graag verrassend en vrij kookt. Dat wilde wij graag ervaren en man wat een verrassingen werden ons geserveerd.
  De suikermaisoep met rivierkreeft, popcorn en basilicum olie was een smaakervaring die het zoet van de mais het bittertje met aardse tonen van de popcorn, het milde van de rivierkreeft en de olie subliem combineerde.
  Dat er goed geluisterd werd bleek bij ons volgende gerecht. Daar waar wij een verrassende versie van koudgerookte zalm met een frisse venkel/sinasappelsalade met een pittige crunch van wasabi kregen kreeg onze zwangere tafelgenote een flamkuchen met warm gerookte zalm als basis met dezelfde frisse venkel sinasappelsalade. De gegrilde pastinaak, pastinaakmoes met een tot perfectie gebakken friberne varkensrack vormde het hoofdgerecht waar wij allen van hebben genoten tot op het bot en ons kleinkind zelfs haar geliefde pasta voor de stukjes van iedereen gepikte varkensrack liet staan.
  De wijnsuggestie van het voor en tussengerecht hebben wij eigenwijs ook gebruikt bij het hoofdgerecht en zeker geen spijt van gekregen. De Viognier is een prachtig voegende wijn die zeker krachtig genoeg is en vooral erg lekker

  Het hemelse dessert doet me zelfs de dag erna nog watertanden. Die merengue, die vanille parfait maar zeker die lavendel gel afgetopt met een viooltje zal me nog lang heugen

  Een onverwachte maar meldenswaardige avond zomaar in de Croonenborgh. Dank jullie wel Eline en Rik voor deze geweldige avond en applaus voor jullie inzet, kunde en manier van werken ook naar onze jongste tafelgenote van 3 jaar.

  Alle succes en heel veel klanten die jullie mogen verrassen en verwelkomen.

Reacties zijn gesloten.